Duit tabung.

Khamis, Mac 17, 2011

Lappy korang pompuan ker jantan???


... gamba ehsan dari pakcik google


Aku sebenarnya selama nie tak tahu plak lappy nie ade yang pompuan atau jantan... Itu pon secara kebetulan aku dapat info nie dari pakcik google.. Korang pon boleh check korang punya lappy yang selama nie korang belai dan sayang.. Mesti korang kagum punya... (berapa banyak KORANG laa...)

Korang boleh ler cuba try test langkah2 kat bawah nie...

1. Buka notepad ( "start" --> "all programs" --> "accessories" --> "notepad")

2. Masukan command ini: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

3. Save filenya as "iloveu.vbs" (*.vbs penting biar programnya jalan)

4. Lepas tu korang double klik kat fail yang korang savekan tu...

5. Dengarkan suara yang kluar kat speker lappy korang.

Amacam jadi tak..??

Korang punya pompuan ke jantan...??

p/s : akupunya pompuan....



3 ulasan:

  1. uit! mcm tu pulak ek.. rupa2nya lappy aku ni jantan

    BalasPadam
  2. Lappy saya pompuan.namanya Cik Lenovo Ungu. =)

    BalasPadam
  3. HAW:
    SO:
    xkira pompuan ker jantan... janji leh update blog... hehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...