Duit tabung.

Jumaat, Mei 27, 2011

Alyah - Kisah Hati...


Dah lama aku tak update blog nie.... Tak tahu nak tulis apa topik ari nie aku layan MV Alyah je....


Rabu, Mei 11, 2011

Aku dah jadi agen insuran???


Salam.. Dah lama aku tak update blog nie.. Kalau korang tengok pic kat atas tu, mesti korang dapat agak punya. Sebenarnya sebulan yg lepas aku mengikut kursus menjadi sebagai Agen Insuran. Dan aku kini dengan rasminya dah jadi Agen Insuran di bawah syarikat Prudential BSN Takaful... So kalau korang minat nak amik insuran boleh ler contact aku.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...